wolo Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Co to jest za muchołówka?? POMOCY:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość m13k0 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Dionaea All Red tak na 90% innych możliwości nie widzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 raczej po prostu red form Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Dokładnie. Jakaś czerwona odmiana muchołówki. Bliżej nieokreślona krzyżówka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 (edytowane) W sumie ja też mam inne all redy i są bardzo podobne np. kształt listków. ALe czy to jest napewno all red to nie wiem Edytowane 5 Czerwca 2010 przez wolo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi