makserwus Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Witam. Koleś pisze, że sprzedaje Tina. Ale według mnie to nie jest tina!! http://www.allegro.pl/item1067844404_piekn...e_rozmiary.html Tina?? Raczej nie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Jak dla mnie mogło by to być Pinguicula agnata x jaumavensis bo ekspertem nie jestem, ale raczej nie tina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumas Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 mam wesera podobych rozmiarów i wyglada bardzo podobnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@ti Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Po kształcie liścia może być to coś z weserów, sethosów albo jakiś ich krzyżówek, jednak bez kwiata można sobie tylko strzelać. Swoją drogą bardzo ładnie wybarwiony jest ten tłustosz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Napisałem do niego, z linkiem do tematu. Przeprosił, powiedział, że się pomylił i zmienił nazwę na Cyclosecta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumas Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 to już prędzej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 To 5zł to dobra cena. Ma ktoś zamiar się ze mną licytować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Ciekawe od kiedy P. cyclosecta ma szpiczaste liście. Ta osoba naprawdę nie ma pojęcia co sprzedaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 mam wesera podobych rozmiarów i wyglada bardzo podobnie Również Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi