IamReckless Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Witam. Tak jak w temacie chciałam się dowiedzieć kiedy będą jakieś najbliższe wystawy/ targi roślin owadożernych w okolicach Warszawy, Lublina lub Sandomierza? Jeśli ktoś wie to poproszę o napisanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Witam. Tak jak w temacie chciałam się dowiedzieć kiedy będą jakieś najbliższe wystawy/ targi roślin owadożernych w okolicach Warszawy, Lublina lub Sandomierza? Jeśli ktoś wie to poproszę o napisanie Co do lublina to chyba w najbliższym czasie nie będzie, przynajmniej nigdzie nie widziałem (albo już były) ale warto raz na jakiś czas zajrzeć na stronkę Ogrodu botanicznego (http://www.umcs.lublin.pl/articles.php?aid=4652) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IamReckless Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Ostatnio przegladałam strone Ogrodu Botanicznego w Lublinie i rzeczywiście: BYŁY (niestety) targi roślin owadozernych. Szkoda, że przegapiłam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi