kubusszerokopasmowy Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Witam. Mam problem z nadmiernym zamykaniem się pułapek przez muchy , a chciałbym żeby mi choć tydzień nie trawiła i trochę podrosła a tak to osłabia ja to a chciałbym żeby mi rosły trochę większe te pułapki . I dlatego zwracam się z proźba czy macie jakiś sposub na to żeby mi te muchy nie zamykały jest ? Pozdrawiam . Z góry dziękuję za odpowieć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Może osłonić roślinę konstrukcją z drobnej siateczki, firanki, itp.? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 A nie będzie to wpływać na nateżenie światła ? Ciąłbym żeby mi się pięknie wybarwiła a trzymam już ja cały czas na parapecie na południu na polu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@ti Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Obstaw ją na około Capensisami, prawdopodobieństwo tego, że mucha wpadnie akurat do muchołówki spadnie:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Tak to robię już teraz obstawiłem rosiczkami ja i nic dalej wlatuja jak głupie . Chyba zrobię to z siateczki i wtedy już będę mieć spokuj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IamReckless Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Albo przenieś w inne miejsce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 no tak jak przenośnie w inne miejsce to nie bedzie miala duzo światła a chce żeby sie pięknie wybarwiły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi