ReD-GreeN Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Witam kupiłem to u Alberta jako oblanceolate czy to napewno ona? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Widzę pęd kwiatowy. Poczekaj jak zakwitnie. Może kwiat pomoże w identyfikacji. Porównaj sobie z fotkami stąd: http://www.cpphotofinder.com/drosera-oblanceolata-133.html pomijając te silnie wybarwione i z rosą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) nasiona już zebrałem kwiaty podobne były do oglądanych ze zdjęć , teraz jest bardziej wybarwiona : Edytowane 13 Czerwca 2010 przez ReD-GreeN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Tak, to D. oblanceolata. Tak po za tym z mojej oblanceolaty, którą kupiłem w zeszłym roku od Alberta, wyrosła jakaś spatulata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2010 myśle, że temat do zamknięcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi