makserwus Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Hey. Kolega likwidował hodowlę roślin owadożernych. Miał tam mnóstwo mchu, lecz czy to sphagnum. Kupiłem od niego wszystko co miał czyli rośliny z jego małego ogrodowego torfowiska. I właśnie mam pytanie co do mchu. Chciałbym go trochę sprzedać, lecz kolega powiedział że to jest mech, a gdy spytałem jaki powiedział że nie wie. CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ, CZY JEST TO MECH TORFOWIEC SPHAGNUM? Kolega kupił mech na internecie, więc nie jest jakiś kradziony czy tam z lasu czy coś. I jeszcze 1 pytanko: Czy taki mech jest drogi? Bo chcę wiedzieć za ile go sprzedać. Oczywiście sprzedam go jak będzie to mech torfowiec sphagnum. Foty: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Sphagnum to torfowiec!! Edit 1: Zapomniałem dodać, to jest torfowiec i kosztuje różnie w zależności od jakości, ten jest dobry, ale mnie nie pytaj, bo nigdy nie sprzedawałem torfowca. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Tough Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makserwus Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2010 A jest ktoś tym mchem zainteresowany? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 tak to sphagnum, jest bardzo ładny zielony, sprzedaje się w litrach, popatrz na oferty na forum i ustal sobie cene Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi