doesnt Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć jakie macie sposoby na czyszczenie pułapki ze szczątków zdobyczy. Niestety ja próbowałem malutką pincetą i wykałaczką wyciągnąć delikwenta. Dwie próby poszły na marne. Widocznie koleś chce tam zostać xd Zazwyczaj pułapki, które mi się otwierają są przez 1-2 dni "przymulone" z zagiętymi włoskami do tyłu i wtedy można spokojnie te resztki "wyskrobać". Tym razem pułapka ta bardzo szybko zaczęła reagować po otwarciu i w tym tkwi problem. Hej Edytowane 17 Czerwca 2010 przez doesnt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 jak dla mnie nie ma sensu wyciągać ani chyba nikt się w takie coś nie bawi przynajmniej nie wydaje mi się żeby ktoś resztki wyciągał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Są 2 sposoby 1. Wystaw na deszcz -najlepszy 2. Spryskaj wodą najzwyczajniej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi