ErysFR Napisano 6 Września 2010 Autor Share Napisano 6 Września 2010 Popróbuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Marnie to jeszcze wygląda, ale jak tłustosze odbiją po transporcie będzie ładnie. 4 gatunki jak dla mnie starczą. Skała to nie wiem jaka, ale chłonie wolno bo wolno wodę. Bardzo porowata. Kosztowała mnie 1,5zł Pinguicula esseriana Pinguicula tina Pinguicula gracilis x moctezumae Pinguicula sethos x emarginata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Przeniesiesz to do jakiegos terra czy zostawisz tak jak jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Zostawię, nie mam osobnego terra tak małego na samą skałkę Tzn mam przygotowane drugie ale ciągle nie wiem co w nie włożyć :s Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 skąd taką skałkę wykombinowałeś?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Dostępne były w kamieniarskim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Jeśli wsadzisz skalke do jakiegos terra i zrobisz jakąś większą kompozycje(cos w stylu poprzedniego terra ktore zrobiles) to bedzie o wiele lepiej wyglądac Jak narazie to troche razi takie połączenie skalki i podstawki z wodą Tylko zeby byla jasnosc, nie twierdze ze mi sie nie podoba jest wprost przeciwnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Pomysł konkret. Miałeś zdjęcia dla mnie zrobić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Obiecałem i zrobię, tylko muszę znaleźć dysze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Pokaż jak ta skałka z tłustoszami wygląda po dwóch miesiącach ( ; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi