marcin89 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 2-4 lipca 2010 roku - Poznań - Palmiarnia Poznańska Mała wystawa + mały kiermasz. Od 9:00-17:00 Ulgowy: 4,00 zł Tutaj krótka fotorelacja. Szału nie ma ale może ktoś się skusi Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Kurde jutro ostatni dzien jednak jutro nie moge :/ A bym sobie pojechal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 mimo ze to rzut beretem ode mnie to sie nie pofatyguje, bo po zdjeciach widze ze to crap. Wieksza wystawe mam w ogrodzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 mimo ze to rzut beretem ode mnie to sie nie pofatyguje, bo po zdjeciach widze ze to crap. Wieksza wystawe mam w ogrodzie Skoro taki crap, to czekamy na Twoją wystawę albo 'open day' Twojego ogrodu Akurat takie wystawy to dla wielu ludzi jedyny kontakt z owadożerami. Z tego co widzę, to rośliny wystawia Salon Orchidei i choć ceny mają kosmiczne, to chwała im za to, że w ogóle chce im się po Polsce jeździć z ekspozycją. Nie można równać wszystkiego do wystawy w W-wie czy wystaw zagranicznych. Gdyby do stolicy nie dojechał David, wystawa w OBUW wyglądałaby tak samo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Rozwaze opcje druga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 chyba i tak więcej niż w Gliwicach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Jeśli masz na myśli wystawę organizowaną przez nas w czerwcu w Palmiarni przy okazji wystawy kaktusów i storczyków, to chyba nie uwzględniłeś kilkunastu odpowiednio zaaranżowanych naturalistycznie półmetrowych kapturnic i kilkudziesięciu innych gatunków, rzadkich rosiczek, heliamfor itp. Po drugie jest różnica gdy zostaje udostępniony cały obiekt, a jedynie jego część z ograniczeniami. Być może w przyszłości uda się w Gliwicach zorganizować wystawę mięsożerów z porządnego zdarzenia, bo obiekt jest wspaniały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veqtor Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 (edytowane) Jeśli to kogoś zainteresuje to 8-10 października w Palmiarni Poznańskiej jest kolejna wystawa owadożerów. Osobiście na podobnej wystawie nigdy nie byłem więc bardzo chętnie się przejdę zobaczyć co w dzbankach piszczy;] Jest sens gotować się na niedrogie zakupy czy raczej nie mam co liczyć na normalne ceny? Edytowane 6 Października 2010 przez Veqtor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Ostatnio nie było nic ciekawego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Pojechałem ze znajomymi na weekend do Poznania, celem odbycia biby w Starej Rzeźni, a dziś wpadliśmy do Palmiarni, nie wiedząc o wystawie, więc miła niespodzianka. Sama wystawa natomiast istotnie bez szału. Mało roślin, niektóre wprawdzie bardzo ładne, ale raczej popularnych gatunków i odmian. Co nie zmienia faktu, że fajnie, iż coś takiego się w ogóle odbyło. Dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi