Pixi Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Flavia Flavia :: Pistacja jeszcze mała i muchołówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 piękna, ale widze tam też jakieś inne roślinki zrób im też zdjęcia i zamieść Powodzenia w dalszej hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Co to za drzewko w tle. Czyżby Delonix regia lub coś innego z Fabeacae??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Duża i dorodna Sarracenia Bardzo mi się podoba.... W jakim wieku jest aktualnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Te duże liście mają jakieś trzy tygodnie przebudzona po zimie mniejsze liście zimowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 C oto za drzewko??? Czy to Delonix regia lub Tamarindus indica??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2006 co do drzewka to albicja jak by ktoś chciał fotkę umieszczę w nieowadożernych? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Ja. Ile lat ma ta Albicja? Ja interesuje sieostatnio rodzajem Fabeaceae do której należy właśnie Albicja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2006 No fajna roślinka ma nieco ponad rok i rośnie jak na drożdżach. W sumie na zimę powinno się jej oberwac wszystkie liście ja tego nie zrobiłem ale mimo to rosła cały czas wypuściła nawet zalązki kwiatowe ale obumarły chyba na kwiaty jest jeszcze z młoda :: :: :: a co ciekawego masz z roślinek nieowadożernych? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Na początku maja tego roku opisze je Niedługo kupuje: Kakaowca, Herbate, Tamaryndowiec, Rambutan itd. Na razie z ciekawych mam Cynamonowca (chyba cejlońskiego lub kamforowego). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi