trol Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 WITAM OTO FOTKI Z MOJEGO DZIAŁKOWEGO TORFOWISKA: WIECZOREM: PRZED TORFOWISKIEM: MAM NADZIEJE,ŻE ZDJĘCIA SIE PODOBAŁY. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Świetne, taki dziki, chaotyczny kilmacik. Widze, że postawiles na przewage rosiczek i nieźle to wyszlo. pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Kozackie oczko i torfowisko też super za niedługo dam zdjęcia mojego bo już koncze oczywiscie (torfowiska) ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Coś pięknego.. NAprawdę ogromne gratulacje.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Gratulacje....!!! Super; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 fajne ale za mało naturalności w nim z resztą jak w każdym ale ogólnie rzecz biorąc jest elegancko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Fajne daj fotke na całe torfowisko ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 A ja prosze o informacje czy torfowisko przetrwało już zime czy to pierwszoroczne torfowisko. Oraz jakie rośliny są tam posadzone bo jeśli dobrze widze tam adelae i capensis to nie wrozem im przetrwania zimy ... ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 kapturnice i rosiczki przezimowały ale w innym mniejszym torfowisku a te jest zrobione w tym roku i wiem,że adelae i capensis nie przezimuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 A TUTAJ FOTKI Z PRAWDZIWEGO TORFOWISKA POD ZIELEŃCEM: NIE WIDZIAŁEM ANI JEDNEJ ROSICZKI POZDRAWIAM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 NICZYM MOJE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 Witam jeszcze kilka fotek: POTEM pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Przepiękne to oczko wodne, a nie mowiąc już o torfowisku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 A CO W NIM JEST: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Łdne rybki. Ogólnie cudowne !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi