trol Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Mam wode w kręgu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 No tak, ale ta woda to demineralizowana, deszczówka, z filtra? I jeszcze jedno, czy Ci liście nie wpadają na jesieni do tego torfowiska? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 woda to mieszanka deszczówki i normalnej z kranu tylko,że odstana. Liście mi nie wpadają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 S. flava var. rugelii od wewnątrz ma wybarwione na ciemnobrązowo szyjki, na których są daszki. Jeżeli ich nie miała będąc w słonecznym miejscu, to nie jest ona. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 A adelae przeżyła, bo nic nie pisze o niej Czy wysadziłeś ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 13 Lipca 2011 Autor Share Napisano 13 Lipca 2011 adelae wysadziłem ale zostawiłem capensis,cafalotusa,Heliamphore nutans i niestety nie wytrzymały zimy, ale binata czysta i jakieś jej mieszańce wszytkie przeżyły. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi