theofil Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Czas i wysiłek opłacił się , całośc jak i poszczególne elementy robią wrażenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 (edytowane) NIE WIDZIAŁEM ANI JEDNEJ ROSICZKI POZDRAWIAM Na torfowisku Pod Zieleńcem jest sporo rosiczek. O dziwo nie trzeba nawet schodzić z kładek, żeby je zobaczyć. Te okrągłolistne (tam tylko je znalazłem) rosły tuż przy ścieżce, przed wieżą widokową: o w takim miejscu: P.S. Twoje przydomowe torfowisko - piękne. Edit: Kurcze, dopiero się zorientowałem po układzie sosen - to to samo miejsce, które widać na Twoim zdjęciu. Edytowane 28 Października 2010 przez Kosa1984 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 29 Października 2010 Autor Share Napisano 29 Października 2010 Z KTÓREGO ROKU SĄ TE ZDJĘCIA,BO JA BYŁEM PARE RAZY I NIC NIE WIDZIAŁEM TORFOWISKO TERAZ WYGLĄDA O WIELE LEPIEJ BO CAŁE ZAROSŁO TORFOWCEM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 29 Października 2010 Autor Share Napisano 29 Października 2010 Z KTÓREGO ROKU SĄ TE ZDJĘCIA,BO JA BYŁEM PARE RAZY I NIC NIE WIDZIAŁEM TORFOWISKO TERAZ WYGLĄDA O WIELE LEPIEJ BO CAŁE ZAROSŁO TORFOWCEM OCZYWIŚCIE MOJE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 1. Używaj opcji "Edytuj" 2. Wyłącz Caps Lock. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Zdjęcia są z tego roku. Byłem latem ze znajomymi w Górach Stołowych, więc torfowiska pod Zieleńcem nie wypadało pominąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 29 Października 2010 Autor Share Napisano 29 Października 2010 Zdjęcia są z tego roku. Byłem latem ze znajomymi w Górach Stołowych, więc torfowiska pod Zieleńcem nie wypadało pominąć. ja byłem ostatni raz w 2009r a pierwszy raz 2006r i nic nie widziałem a nawet wychodziłem poza kładkę. Więc za rok napewno pojade i bardziej sie porozglądam. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Witam tak wyglądają rośliny po zimie. Padła mi tylko dorosła Sarracenia purpurea zdjęcia robione 06.06.2011r. POZDRAWIAM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Prosze mi napisać jaka to kapturnica flava. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Chyba maxima. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Piękne torfowisko i fajne zdjęcia. Jakoś zabezpieczasz rośliny na zimę? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Zabezpieczam je na zime gałązkami z świerku i włókniną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 A tam maxima, zwykła flava i tyle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 a ta kapturnica to miała być: s.flava var.rugelii Apalachicola,North Florida. Czy to napewno nie ona. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 A czym ty to podlewasz w lato? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi