Marrom Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Tak jak w temacie. Wystawa mięsożernych roślin Darwiniana odbędzie się tak jak co roku w ogrodzie botanicznym w Pradze (Botanická zahrada PřFUK Na Slupi) w dniach 28.08 do 05.09.2010 . Polecam termin 28-29.08. 2010r. ze względu na kiermasz który w tych dniach będzie najbogatszy w wystawców. Fotografie z lat poprzednich: 2008, 2009. Osobiście mam nadzieję być w Pradze i w tym roku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 No to może i mnie w tym roku się uda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebenzo30 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 A jest jeszce trochę czasu także się można dobrać i jechac po kilka osób albo na wiekszą sklae zamówic autokar:). Jak to mówią w kupie raźniej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Wznawiam temat. Czy ktoś jest pewny na 100%, że jedzie na tą wystawę? Pytam, bo chciałbym, żebyśmy pojechali większą ekipę w celu grubego imprezowania, na kilka dni. Kynek- wiem, że się zgadzasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Masiol a co powiesz w srode na jakies piwoo gora osiem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 21 Lipca 2010 Autor Share Napisano 21 Lipca 2010 Ja będę na 99% ale prawdopodobnie na 2 dni z rodziną ("interesy" i zwiedzanie w jednym ) Tanie noclegi powinny być jeszcze w tym okresie dostępne w akademikach w Pradze. Koszt - jakieś 200KC. Jak trzeba będzie jakiś konkretów za kilka dni wrócę i napiszę więcej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Też planuję to połączyć ze zwiedzaniem. Postaram się wpaść na początkowe dni wystawy, skoro "towaru" będzie wtedy więcej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Zdjęcia z imprezy: galeria szybka z małymi fotkami: klik galeria wolna z odnośnikami do fotek w pełnym wymiarze: klik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi