Farmer Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) Witam Prosiłbym o pomoc związaną z tłustoszem Tina. Kupiłem go i robią się na jego liściach plamy. Czym jest to spowodowane ? Załączam jego zdjęcia. Również proszę o pomoc co mam zrobić czy nawet kiedy i co zrobić z pędem kwiatowym Pozdrawiam Edytowane 19 Lipca 2010 przez mikolaj90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Nic mu nie jest, plamy prawdopodobnie to wynik operowania słońca. U mnie tłustosz stał podczas tych upalnych dni w bezpośrednim słońcu i również został w ten sposób oszpecony, rzekłbym dużo bardziej. Ale już kolejne liście są w porządku. Z kwiatem nic nie rób, jak totalnie uschnie to go obetnij Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 19 Lipca 2010 Autor Share Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) Dziękuje za szybką odpowiedź. Chciałbym się jeszcze zapytać czy woda musi być cały czas w podstawku ? Edytowane 19 Lipca 2010 przez mikolaj90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Moze lecz nie musi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi