Gość baanaan Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Moja muchołówka regular form (dzis mija dokladnie miesiac od przyjscia z nepenti ) skoro po miesiacu muchołówka sie dobrze trzyma niedlugo zakupuje dzbanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Ładna mucholowcia,niech dalej rosnie jak na drozdzach :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Śliczna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 muchołówka jest świetna zazdroszcze ci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość baanaan Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Ja ta muchołówke z gory skazywalem na porazke bo nie wiedzialem czy mam reke do roslin ale widze ze ladnie rosnie i juz planuje kolejne zakupy (D.Capensis i Sarracenia x 'Catesbei') :grin: wciagly mnie te roslinki co tu duzo mowic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość baanaan Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 kolejne fotki z dzisiaj.Rosnie jak na drozdzach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 bardzo ładna tylko pozazdrościć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Jak narazie to jest dość mała.... A zdjęcia trochę nie wyraźne.... Ale ogólnie, to myślę, że będzie ładna roślinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość baanaan Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 bo te ostatnie zdjecie byly robione wieczorem.i nie mam dostepu do innego aparatu niz z telefonu :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 Jaki to jest rozmiar?? Tzn jaki rozmiar kupiłeś w nepenti ( tej muchołówki ze jest taka spora ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość baanaan Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 kupilem rozmiar xl a przez ten miesiac naprawde SPOOORO podrosla.niedlugo zamieszcze aktualne zdjecia :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 Aha Sorki za OT ale posiada ktos zdjęcia najmniejszego oferowanego rozmiaru regular form? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 mniej wiecej tak - juz chwyta owady jak widac po gornej pulapce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 Dzięki za wyczerpującą odpowiedz W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej zrobie porządne zakupy oczywiscie u was Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1992 Napisano 7 Czerwca 2006 Share Napisano 7 Czerwca 2006 hihi podobna do mojej chyba to nawet ta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi