przemek2061 Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Co możecie powiedzieć o tej helce??jest trudna w uprawie?? proszę o wypowiedź osoby posiadające tą roślinę. Jakie mają doświadczenia z tą helką. Za wszystkie posty z góry dziękuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Ja mam i nie jest aż tak trudna, rośnie w torfowcu, ładnie się dzieli i wypuszcza dorosłe dzbanki. Znosi upały do 30*, ale na wszelki wypadek wyniosłem do piwnicy gdzie ma 17* i łapie masakrycznie dużo owadów!!! Nie myślałem, że helki są tak drapieżne ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek2061 Napisano 21 Lipca 2010 Autor Share Napisano 21 Lipca 2010 A jak doświetlasz w piwnicy?? masz ją w podwyższonej wilgotności??w czym ją trzymasz?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Doświetlam zwykłym kompaktem, podwyższona wilgotność oczywiście, trzymam w małym akwa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi