EmeX Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Witam ponownie. Mam do was pytanie, ostatnio przysłali mi paczkę z muchołówką. Gościu który mi sprzedał twierdzi że trzeba tydzień trzymać w cieniu. mam ją dopiero 4 dni a ona jakaś taka dziwna. 3 dni temu dałem jej meszkę, i powoli zamykała pułapkę. Do tej pory ma zamkniętą. Reszta pułapek jest otwarta na całe lub w połowie. Więc co mam zrobić, wystawić ją na słońce?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Wystawiać ją stopniowo w coraz mocniejsze słońce, zaczynając od półcienia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmeX Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 czyli na takie słonce smialo wystawiać ?? na teraz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelx220 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 (edytowane) ja wystawiłam od razu na parapet południowy i trzymam za szybą i nie widzę zeby byla poparzona, a moja przyszla mi 4 dni temu, jak minie 7 dni to wystawie ja na bezposrednie slonce... zreszta sprzedawca tez mowil zeby ja trzymac w polcieniu ale jak widac w sloncu nic sie nie stało, wiec spokojnie mozesz ja dac do slonka za szyba narazie Edytowane 22 Lipca 2010 przez ewelx220 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi