EmeX Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Witam. Wczoraj wieczorem gdy wyrywałem stary liść, zauważyłem białe robaczki. Są jakieś zwinne bo próbowałem je złapać to szybko się poruszały i skakały jakby. Ich długość to jak ta "_" zwana podłogą dla niektórych. Co mam zrobić? Zostawić czy usunąć przy pomocy jakiś preparatów?? Jakich preparatów? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 zrob im dobre zdjecie to bedziey mogli okreslic co to i jakiej broni uzyc a na razie wyglada z opisu to na skoczogonki choc rozmiar wskazuje na ziemiorki. Pierwszych nie musisz sie bac drugich tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 (edytowane) Zbyt mało precyzyjnie opisałeś, ale jak skaczą i swą zwinne to może skoczogonki? Są nieszkodliwe, czasem nawet pożyteczne ponoć. Hah post na post Edytowane 27 Lipca 2010 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angi171 Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Prawdopodobnie są to ziemiórki zobacz temat tutaj : http://www.rosliny-owadozerne.pl/Choroby-I...niki-t2669.html Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 (edytowane) Jeżeli są zwinne i skaczą, to wątpię, że ziemiórki. Edytowane 27 Lipca 2010 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmeX Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Patrzyłem przed chwilą i z tą długością trochę przesadziłem są jak to "-" pełzają i skaczą czasami, mam tego jak na razie 3 sztuxy. Ale nie wiem czy zdjęcie zrobię dobre bo aparat sprzedałem. Ale postaram się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmeX Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HPrC1N_oDy0 To jest to, dzięki ErysFR. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi