Skocz do zawartości

Białe robaki

EmeX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wczoraj wieczorem gdy wyrywałem stary liść, zauważyłem białe robaczki. Są jakieś zwinne bo próbowałem je złapać to szybko się poruszały i skakały jakby. Ich długość to jak ta "_" zwana podłogą dla niektórych. Co mam zrobić? Zostawić czy usunąć przy pomocy jakiś preparatów?? Jakich preparatów?

Odnośnik do odpowiedzi

zrob im dobre zdjecie to bedziey mogli okreslic co to i jakiej broni uzyc :) a na razie wyglada z opisu to na skoczogonki choc rozmiar wskazuje na ziemiorki. Pierwszych nie musisz sie bac drugich tak :D

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt mało precyzyjnie opisałeś, ale jak skaczą i swą zwinne to może skoczogonki? Są nieszkodliwe, czasem nawet pożyteczne ponoć.

Hah post na post :D

Edytowane przez ErysFR
Odnośnik do odpowiedzi

Patrzyłem przed chwilą i z tą długością trochę przesadziłem są jak to "-" pełzają i skaczą czasami, mam tego jak na razie 3 sztuxy. Ale nie wiem czy zdjęcie zrobię dobre bo aparat sprzedałem. Ale postaram się :P:D

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.