EmeX Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 (edytowane) Witam. Mam w domu ponad 50 doniczek 5,5 z nasionami rosiczek. 10 wywiozę do kumpla. I mam problem. Nie mam dość światłą im zapewnić, aby dobrze się rozwijały. U mnie w domu słońce jest przez niecałe 2 godziny i to tylko od Czerwca do Sierpnia. Jak zapewnić im dawkę "kopa" światła na wykiełkowanie?? Świetlówka?? A i mam działkę, czy je tam wywieść?? Ale pogoda nie dopisuje Edytowane 29 Lipca 2010 przez EmeX Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 w takim przypadku najlepiej doświetlać tu masz wszystko o oświetleniu http://www.rosliny-owadozerne.pl/Chcesz-Wy...enie-t3877.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Jak jesteś często na działce to je tam wywal. Tylko osłoń je przed deszczem, żeby nie wypłukało. Kontroluj wodę w podstawkach - jeden ciepły dzień i masz suszę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi