Voltis Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam wszystkich! Mam pytanie chciałbym kupić sobie owadożerną roślinę lecz zastanawia mnie który rodzaj nie potrzebuje dużo bezpośredniego słońca, niestety na moim balkonie (wschodnim) jest ono przez około 6h. Czytałem iż wschodni balkon jest drugą z najlepszych opcji zaraz po południowym lecz moja obecna roślina(muchołówka) zamiast normalnie rosnąć rozwija się na góry i dlatego szukam takiej która zbyt wiele tego światła nie potrzebuje. A więc drodzy hodowcy proszę was o rady! Z góry dziękuję! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam. Na wschodnim parapecie bez problemu będą rosły. Drosera spatulata ja je mam na wschodnim parapecie i rosna elegancko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltis Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 a są jakieś kapturnice które bym tak mógł hodować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 ogólnie to tak kapturnice i muchołówki odpadają a z resztą roślin jest tak że takie bardziej pospolite gatunki powinny dać sobie rade ale ja bym na twoim miejscu po prostu doświetlał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 broń Boże z kapturnicami na takim oknie !!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltis Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 a jeśli chodzi o Tłustosze to one dają rade na rozproszonym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 powinny jakoś rosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Tłustosze dadza rade te najpopularniejsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi