Rehderi Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Cała roślina: Listki filformis x intermedia: No i jeszcze dodatek brzeg dzbanka 'Ventraty': Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Przepiekne zdjecia ile ma ta filiformis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Chodzi ci o wiek czy wielkość ? . Mam ja około roku nie hodowałem od nasionka to nie wiem dokładnie ile ma. Najwiekszy liść około 6cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Ładnie wyszła tekstura dzbanka ;] Ładne zdjęcia ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 piękny dzbanek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 piękny dzbanek :mrgreen: !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi