EmeX Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Witam. Chcę dowiedzieć się jak forumowicze, rozpoczynaliście hodowlę roślin owadożernych. U mnie zaczęło się tak, że denerwowały mnie komary. Więc wpisałem w google "sposób na komary" wyszło mi rośliny owadożerne. No to więc zacząłem się tym interesować. Rozpoczynałem od 2 sztuk zamówionych u Wild-Nature, teraz mam 3 sztuki i dużo doniczek z nasionami rosiszek. Jak to się zaczęło u was? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 U mnie wszystko zaczęło się od filmu BBC przedstawiającego muchołówkę ( ) Obejrzałem kilka razy, zainteresowałem się owadożerami i w końcu hodowla jakoś się rozkręciła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 sorry za off'a ale był/jest już taki temat... http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...c=1346&st=0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 U mnie to było tak że z ciekawości kupiłem na allegro bo nie wierzyłem że coś takiego może tak żyć i się tak ruszać .potem mi sie rozrosla troche to sie pare sztuk zrobilo nasiona rosiczek sie tez pare kupilo . potem hipermarketach coś zobaczylem to zawsze sobie cos kupiłem. a teraz juz brak miejsca na to wszystko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Capensis 'alba' z allegro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Nasiona Capensis 'alba' z allegro i muchołówki z invito też z allegro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoodSensi Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Miałem do napisania pracę z biologi na temat Roślin Owadożernych, kilka dni później kupiłem sobie pierwszą muchołówkę i tak to się zaczęło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Temat już był Tutaj: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php?showtopic=1346 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi