Skocz do zawartości

cefal


Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dziwnie wygląda ten cefal. Jakby go ktoś ugotował na parze albo solidnie przemroził w lodówce. Proponowałbym próbować hodować go w najlepszych możliwych dla cefala warunkach (postaraj się nie narażać go na skrajnie wysokie lub niskie temperatury, zapewnij wysoką wilgotność, dużo rozproszonego światła), a nuż odbije po pewnym czasie. Mnie kiedyś dzbanecznik odbił po 2 latach, a też wyglądał jakby już nic z niego miało nie być.

 

Apokalipsa85 - forma "właściciel" dla kobiety też jest poprawna (przykro mi jeśli Ci się to nie podoba). :kwasny:

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.