Mariusz Lesiuk Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Nie no, zdjęcia tej rosiczki mogłes sobie darować. Chodziło mi o cefala. Jeżeli ma on jakies uschnięte, gnijące liście to je usuń. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) tu daje jeszcze zdjęcia , które wczoraj zrobiłam cefalowi. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Apokalipsa85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Dla mnie już dawno padł. Tylko właściciel nie chce dopuścić do siebie tej myśli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 z niego nic nie będzie przynajmniej w to wątpię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) :( no wiem, ale zle mi z tym - jak juz to wlascicielka Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Apokalipsa85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Bardzo dziwnie wygląda ten cefal. Jakby go ktoś ugotował na parze albo solidnie przemroził w lodówce. Proponowałbym próbować hodować go w najlepszych możliwych dla cefala warunkach (postaraj się nie narażać go na skrajnie wysokie lub niskie temperatury, zapewnij wysoką wilgotność, dużo rozproszonego światła), a nuż odbije po pewnym czasie. Mnie kiedyś dzbanecznik odbił po 2 latach, a też wyglądał jakby już nic z niego miało nie być. Apokalipsa85 - forma "właściciel" dla kobiety też jest poprawna (przykro mi jeśli Ci się to nie podoba). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) A mam go trzymać w terra? czy wywalić na parapet/ balkon? Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Apokalipsa85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 to ja go na balkon wynosze, tylko nie wiem co z woda:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Zależy jakie masz warunki na tym balkonie, ale ponieważ teraz są upały, to jednak proponowałbym wrzucić go do terra, gdzie warunki będą bardziej ustabilizowane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 nie ma co sie ludzic. ten cefal poprostu zgnil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi