kubusszerokopasmowy Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 witam chcialbym sie zapytać czy woda która leje sie z klimatyzatora da sie podlewać rosliny? w tej klimie ta woda sie skrapla wiec powinna być czysta co o tom myślicie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 nada sie jak nie masz zanieczyszczonej tak samo jak szron z lodowki nada sie pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 no ja to zbieram z potężnego ma az 15kv . a chodza one codziennie i wylewa sie z nich bardzo dużo wody wiec powinna byc czysta. na dachu jest ich az 4 to moge zrobić bardzo duże zapasy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 nada sie jak nie masz zanieczyszczonej tak samo jak szron z lodowki nada sie pzdr Tego to bym taki pewien nie był, teraz w tych wszystkich szynkach, mięsach jest dość sporo chemikaliów, więc nie wiem czy ten szron aż taki czysty. Nie próbowałem nigdy, więc mogę się mylić. do autora: Śmiałeś się ze mnie jak ci mówiłem że ta woda będzie porównywalna do destylki. Jutro możemy zbierać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 jak szron nie ma kontaktu z wedlina to nic mu sie nie stanie pozatym gdybamy o ilosci chemii tak duzej ze przesacza sie na otoczenie w tym na szron a az tyle tego nie dodaja do wedlin i reszty zeby samo swiecilo i zabijalo rosliny samym dotknieciem co do tej wody mozesz zebrac ja i zostawic w czystym naczyniu zeby zobaczyc czy cos nie wyrosnie z tej klimatyzacji mam na mysli bakterie i grzyby jak filtry nie sa czyszczone najpierw lepiej sprawdzic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2010 woda jest czysta tylko cos tak jak by śmierdzi jakimś gazem tak jak by ozonem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi