Maciej Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Jakie jest najlepsze podłoże dla muchówki? Co zmieszać z torfem? Perlit czy gruboziarnisty piasek i w jakim stosunku do torfu 1:1 czy 1:2 ? Czy znacie jeszcze jakieś dodatki do podłoża? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Ludzie po co wy takie tematy zakladacie, było takich pełno. Cieżko jest kliknąc "Szukaj" i wpisac chociazby "podłoże"?? Pierwsza strona działu: Muchołówka http://www.rosliny-owadozerne.pl/Dionaea-M...anie-t8786.html Masakra!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Tak ale w tym temacie jest kilka kombinacji. Nie znalazłem konkretnych proporcji. Ja się pytam jaka kombinacja jest najlepsza. Tego nie znalazłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 każda jest dobra nawet w samym torfie rosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi