Skocz do zawartości

[MUCHOŁÓWKA] - gdzie je dostanę?

Mateusz Rybak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

A kiedy bedą dostepne muchołówki z Państwa strony takie jak "big mouth" oraz "piranha". Bardzo mina tym zalezy a zapłace za nie każda cene

Pozdro

Odnośnik do odpowiedzi

Czy sadzonki takich muchołówek jak np.: cross teeth, dente clone x11 czy pink venus będą dostępne na wiosnę. W październiku opublikowaliście na stronie Nepenti listę roślin, w której widniały jako możliwe do kupienia. Dostałem wówczas od Was odpowiedź, że są w stanie spoczynku, dlatego ich nie kupowałem. Czy będzie można je zamówić wiosną?

Pozdrawaim

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś mi już otym muwił pewnie janek czy odmiana white też jest tylko przejściowa ??

Niestety tak

A kiedy bedą dostepne muchołówki z Państwa strony takie jak "big mouth" oraz "piranha". Bardzo mina tym zalezy a zapłace za nie każda cene

Pozdro

Piranha jak tylko jest dostepna rozchodzi sie jak cieple buleczki. Teraz gdy powstalo forum, uzytkownicy beda mieli do niej prawo jako pierwsi. Jezeli chodzi o big mouth to beda na wiosne. Obecnie sa w stanie spoczynku i nie wygladaja najlepiej.

Czy sadzonki takich muchołówek jak np.: cross teeth, dente clone x11 czy pink venus będą dostępne na wiosnę. W październiku opublikowaliście na stronie Nepenti listę roślin, w której widniały jako możliwe do kupienia. Dostałem wówczas od Was odpowiedź, że są w stanie spoczynku, dlatego ich nie kupowałem. Czy będzie można je zamówić wiosną?

Pozdrawaim

tak, beda dostepne.

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz gdy powstalo forum, uzytkownicy beda mieli do niej prawo jako pierwsi.

To może by zrobić jakąś liste na którą by się użytkownicy chcący kupić te kwiatki wpisywali. Taka "przedpremierowa" sprzedaż :wink: .

Co wy na to :?:

Odnośnik do odpowiedzi

wedlug mnie to doskonaly pomysl!!! taka lista bylaby bardzo dobrym rozwiazaniem!!! pozniej nie bedzie przynajmnieuj dyskucji kto byl pierwszy a nie dostal wymarzonej 'pink venus' i tak dalej... Kober! jestes genialny! pomysl z lista jest ekstra!

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.