Mateusz Rybak Napisano 19 Stycznia 2006 Share Napisano 19 Stycznia 2006 mam pytanko czy wie ktoś gdzie można kupic nastepujące odmiany muchołowki cup trap, wacky trap, pink venus, red zombie, pom pom, minutissimum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 19 Stycznia 2006 Share Napisano 19 Stycznia 2006 Zadnego z powyzszych kultywarow niestety nie kupisz. Możliwa jest jedynie wymiana, ale i w tym wypadku graniczy to z cudem. Na wiosnę możemy zaoferować pink venus. Zdjęcia wkrótce pojawią się w galerii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 20 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2006 szkoda że tak trudno zdobyć te odmiany dobrze że chociaż ta jedną bedzie można uwas kupic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 20 Stycznia 2006 Share Napisano 20 Stycznia 2006 Pom pom jest forma przejsciowa i nie ma mozliwosci rozmnozenia jej nawet in vitro aby uzyskane rosliny byly takie same jak rosliny macierzyste. Jest to blad genetyczny, szkoda, ze na tak krotka chwile i wystepuje bardzo rzadko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 21 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2006 ktoś mi już otym muwił pewnie janek czy odmiana white też jest tylko przejściowa ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 A kiedy bedą dostepne muchołówki z Państwa strony takie jak "big mouth" oraz "piranha". Bardzo mina tym zalezy a zapłace za nie każda cene Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husytka Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 to tak jak ja jeżeli nie będzie mozliwości kupna ich w Polce w lipcu jadę na zakupy owadożerów do Czech , tam wiem, że są dostępne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 Czy sadzonki takich muchołówek jak np.: cross teeth, dente clone x11 czy pink venus będą dostępne na wiosnę. W październiku opublikowaliście na stronie Nepenti listę roślin, w której widniały jako możliwe do kupienia. Dostałem wówczas od Was odpowiedź, że są w stanie spoczynku, dlatego ich nie kupowałem. Czy będzie można je zamówić wiosną? Pozdrawaim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 23 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2006 dzięki za info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 ktoś mi już otym muwił pewnie janek czy odmiana white też jest tylko przejściowa ?? Niestety tak A kiedy bedą dostepne muchołówki z Państwa strony takie jak "big mouth" oraz "piranha". Bardzo mina tym zalezy a zapłace za nie każda cene Pozdro Piranha jak tylko jest dostepna rozchodzi sie jak cieple buleczki. Teraz gdy powstalo forum, uzytkownicy beda mieli do niej prawo jako pierwsi. Jezeli chodzi o big mouth to beda na wiosne. Obecnie sa w stanie spoczynku i nie wygladaja najlepiej. Czy sadzonki takich muchołówek jak np.: cross teeth, dente clone x11 czy pink venus będą dostępne na wiosnę. W październiku opublikowaliście na stronie Nepenti listę roślin, w której widniały jako możliwe do kupienia. Dostałem wówczas od Was odpowiedź, że są w stanie spoczynku, dlatego ich nie kupowałem. Czy będzie można je zamówić wiosną? Pozdrawaim tak, beda dostepne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 A czy Pink Venus jest trudna w hodowli, czy taka sama jak zwykła odmiana ? Ile będzie kosztowac dorosła roślina ? Już się na nią nie mogę doczekać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiio Napisano 26 Stycznia 2006 Share Napisano 26 Stycznia 2006 ja mam pytanie: ile bedzie kosztowac 'pink venus', 'pirania' i te inne nowe (bardzo fajne =)) odmiany mucholowek, ktora sa w galerii (tam bardziej na dole) i jakie mniej wiecej bedza wielkosci??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 26 Stycznia 2006 Share Napisano 26 Stycznia 2006 Teraz gdy powstalo forum, uzytkownicy beda mieli do niej prawo jako pierwsi. To może by zrobić jakąś liste na którą by się użytkownicy chcący kupić te kwiatki wpisywali. Taka "przedpremierowa" sprzedaż . Co wy na to :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiio Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 wedlug mnie to doskonaly pomysl!!! taka lista bylaby bardzo dobrym rozwiazaniem!!! pozniej nie bedzie przynajmnieuj dyskucji kto byl pierwszy a nie dostal wymarzonej 'pink venus' i tak dalej... Kober! jestes genialny! pomysl z lista jest ekstra! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 27 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2006 popieram kober świetny pomysł już bym się zapisał tylko listy niema Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi