Rehderi Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 Też bym sie zapisał tylko nie wiem ile by kosztowała taka 'Pink Venus', jakby była droga to wole sobie kupic 2 Sarracenie za to . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawasakiboy Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 No właśnie jak to bedzie dzialac?? To ze MY;) mamy pierszenstwo do tych najbardziej poszukiwanych odmian?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 zanim wprowadzimy rosliny do cennika na stronie i aukcjach powiemy Wam jakie odmiany sa dostepne i byc moze nie bedzie juz co umieszczac. Poki co trudno nam powiedziec jakie dokladnie odmiany beda dostepne, ale postaramy sie aby bylo ich jak najwiecej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 31 Stycznia 2006 Share Napisano 31 Stycznia 2006 To jest Dionaea muscipula "Red-green Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardo Napisano 9 Lutego 2006 Share Napisano 9 Lutego 2006 Z tą listą to faktycznie doskonały pomysł a te roślinki sa boskie jak będziecie coś mieć to chętnie jedną zakupię (o ile nie będzie w jakiejś kosmicznej cenie ) bo na wiosnę planuję zamówić kilka nowych roślinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 9 Lutego 2006 Share Napisano 9 Lutego 2006 Pink Venus :shock: :shock: Przepiękne roślinki... jeżeli będą, to biorę na 100 %..... Zakochałem się :oops: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 9 Lutego 2006 Autor Share Napisano 9 Lutego 2006 ja czekam na low giganta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 5 Marca 2006 Share Napisano 5 Marca 2006 Więc jak wiadomo już coś o tych nowych odmianach ich cenach i dostępności Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 5 Marca 2006 Share Napisano 5 Marca 2006 maja byc dodane nowe roslinki na forum w tym tygodniu znaczy od poniedzialku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 Nie wiem jak was ale mnie śmieszą troche licytacje urządzane na forum. Powiedziałbym więcej że to kpina z klientów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 czemu tak sadzis?? moim zdaniem to super pomysl bo niektorych roslin jest malo w nepenti i sa wystawiane na aukcji bo nie moga byc w sklepie internetowym a do sklepu nepenti nie kazdy da rade jechac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shin Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 Jak to juz tu mowilem. Popyt rodzi podaz. Nikt przeciez nie narzuca ceny na aukcjach. A ze ludzie sa w stanie placic po kilkadziesiat zlotych za 2cm sadzonki to ich sprawa. Moze ich stac ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 Dokładnie tak . Ja żadnej kpiny ze strony sprzedawców Nepenti nie widzę. Jeśli komuś się na prawde spieszy by zdobyć roślinę to potrafi za nią zapłacić spore pieniądze. Dla tych w gorącej wodzie kąpanych to świetna sprawa. Jeśłi jesteś cierpliwy to czekaj aż dana roślina wejdzie do sklepu i wtedy zakup ją ( prawdopodobnie taniej ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jockerus Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 Ja również bardzo chętnie zaadoptowałbym tak zjawiskowo piękną roślinkę jak Piranha albo Pink Venus. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askanios Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 Taa... Ja bym kupowal na aukcjach gdyby to nie byly takie tycie malenstwa. A tu interesujace odmiany a rozmiary za male. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi