Mariusz Lesiuk Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 To zobaczcie za ile idą nasiona na aukcji: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=89108440 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 troche przesadzają... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 8 Marca 2006 Share Napisano 8 Marca 2006 Pewnie macie racje ... ja chętnie bym zakupił inne odmiany ale nie mam zamiaru płacić za 2cm 25zł ... no druga sprawa że jak napaleńcy już kupią te drogie to już nikt nie bedzie tak wysoko licytował a może się umuwić i zapisać liste i tak każdy by kupił po 1 zł ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardo Napisano 8 Marca 2006 Share Napisano 8 Marca 2006 Wtedy Nepenti wycofa aukcje bo nie będzie im się to opłacać... też bardzo chciałbym kupić nowe gatunki, więc czekam na nie cierpliwie choć przyznam, że nie mogę się doczekać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 10 Marca 2006 Share Napisano 10 Marca 2006 Moze choc podadza kiedy te odmiany beda bardziej dostepne i w jakiej mniej wiecej ilosci ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardo Napisano 10 Marca 2006 Share Napisano 10 Marca 2006 Już są dostępne :!: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 11 Marca 2006 Share Napisano 11 Marca 2006 Sardo napisał: Wtedy Nepenti wycofa aukcje bo nie będzie im się to opłacać... też bardzo chciałbym kupić nowe gatunki, więc czekam na nie cierpliwie choć przyznam, że nie mogę się doczekać Nigdy nie wycofamy aukcji, nawet jak nie bedzie nam sie oplacala. Przykladem jest aukcja u.biloby, ktorej sadzonki okazyjnie sprzedajemy po 20zl, a na aukcji osiagnely ceny 4 i 8 zl. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi