DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Wyglada zdrowo to teraz pozostje czas Rosiczka niebuj się odrzyje ja tez sie denerwowałem jak moj niechciał rosnąc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Tylko ze on rosnie ale dzbanki nie :sad: .Mo coz poczekam jeszzce dam mu szanse :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 U mnie też na poczatku rosly same liscie a dopiero potem dzbanki po dlurzszym okresie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Pociesze cie rosiczka, mój dzbanecznik( zakupiony 4 marca ) zabiera sie do tworzenia dzbanków z takiem samym zapałem co twój :???: Moze potrzebują jeszcze troche czasu nasze dzbaneczniki..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 ja jak zraszałem mojego dzbanka to się dzbanków nie doczekałem, od kiedy go nie zraszam rośnie świetnie, co jakiś czas tylko ścieram z niego kurz i to wszystko. Jeśli w pomieszczeniu jest stosunkowo niska wilgotność to zraszanie podnosi ją tylko na kilka minut żeby to naprwdę coś dało to trzeba by zraszać roślinę co kilka kilkanaście minut. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Jak stoji w akwa i zraszasz to wtedy to coś daje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 ja w pomieszczeniu z dzbanecznikami miałem od 80 do nawet 100 % wilgotności a dzbanków nie bylo teraz trzymam dzbanki w pokoju wiszą sobie pod sufitem mają dużo światła temp od 22 stopni w zwyż i to dopiero dało efekt tylko spryskuje prawie nie podlewam może raz na miesiąc i dzbanki rosną Światło Temperatura a na końcu wilgotność takie moje zdanie to działa :: :: :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mendelmax Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 teraz jak siedzę w domu od piątku prawie non-stop i zraszam co jakieś 20 minut, to nowy dzbanek rośnie jak szalony :shock: To naprawdę daje super efekty, ale fakt, że trzeba bardzo często. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi