Matek# Napisano 9 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2006 Na razie nie mam nic super, bo słonko nie dopisuje, ale mam kilka przeciętnych fotek, przeciętnych roślinek. u. pathenopipes - kwitnie d. burmanii: n. bicalcarata: n. ventricosa: n. truncata: Mój florek:, na wiosne muszę go przesadzić do większej donicy Moja zielona szyszka, zwana przez innych esseriana: @ozii chodzi ci o ilość roślin czy gatunków @gonzoblade to robiłem akurat w gimpie jak by ktoś chciał to mogę wysłać link do tutka, a photoshopa to używam do robienia tła lub grafik, bo on ma fakniejsze filtry i opcje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 super roślinki jak moje urosną z nasionek bo mam sporo i niedługo jak dobrze będzie to nowe żadkie gatunki będe miał to też fotek porobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 n. bicalcarata - jest extra te "kły" poprostu Bomba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Lutego 2007 Autor Share Napisano 13 Lutego 2007 p. esserianai jej kwiatki: Czas wstawać: Mój roczny Ventrata urodził dwa maluszki: Zimowa rozetka p. cyclosecta; Zimowa rozetka p. x 'Weser': Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahooo Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 świetne roslinki dzbaneczniki trzymasz w akwa ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Esseriana na prawdę ślicznie kwitnie. Bardzo mi sie podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Lutego 2007 Autor Share Napisano 13 Lutego 2007 Dzięki dzbaneczniki trzymasz w akwa ? Tak, na razie nie mam niestety dodatkowego oświetlenia, to trochę zmarniały, ale na pewno odbiją wiosną. Przez lato mam zamiar zrobić specjalny regał na rośliny, żeby następną zimę spędziły w komfortowych warunkach. Esseriana na prawdę ślicznie kwitnie To jest jeden z kilku powodów dla których uwielbiam tłustosze. Nie mogę się doczekać aż kupię sobie nowy aparat, mam na oku Canona EOS 350 i do tego dokupię sobie jakiś fajny obiektyw do marcro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz-turek Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Matek#-mam pytanie czy oświetlasz te roślinki tez sztucznym światłem jak tak to jaka żarówka?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Lutego 2007 Autor Share Napisano 13 Lutego 2007 Tych roślin akurat nie, niedawno dopiero kupiłem sobie dwie świetlówki do tłustoszy, ale na tych roślinach ich jeszcze nie stosowałem. Kupiłem dwie osram 18W, jedną 6500K drugą 4000K. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 28 Marca 2007 Autor Share Napisano 28 Marca 2007 (edytowane) Pierwsze wiosenne fotki p. cyclosecta p. 'florian' n. ventricosa h. x midoxa - niestety jeszcze cała zielona, bo jej nie doświtlałem. Edytowane 29 Marca 2007 przez Matek# Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 28 Marca 2007 Autor Share Napisano 28 Marca 2007 (edytowane) n. bicalcarata 'red flush' n. ampullaria n. truncata d. capillaris Edytowane 29 Marca 2007 przez Matek# Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 bardzo ładne zęby u bicalcaraty świetne rośliny! gratulacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Heliamfora boska masz roślinki na parapecie czy w 100% doświetlasz wszytskie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 Dzięki Musiałem założyć rękawiczkę taką, jaką mają treserzy drapieżnych ptaków, żeby mnie nie po gryzł Doświetlam tylko tłustosze i capillaris, reszta jest na parapecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Cudowne roślinki.. Piękne dzbanki.... Urocze pływacze.. Superowe tłustosze... Nie mówiąc już o heliamforce... Piękna hodowla. Gratuluję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi