Matek# Napisano 24 Maja 2006 Autor Share Napisano 24 Maja 2006 Mojemu Ventracie nic nie jest, to nie jest pleśń tylko włoski, które już zbrązowiały. Z moich wszystki (czyt. 3) dzbanków tylko bellii ma czerwone liście. Myślałem, że tak wszystkie mają. A oto obiecane zdjęcia kwiatu P. x 'Weser' : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 24 Maja 2006 Share Napisano 24 Maja 2006 Przepiekny kwiatuszek :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Maja 2006 Share Napisano 24 Maja 2006 O super! A jaki jest wiek tego tłustoszka? :shock: Kiedy mój taki będzie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 24 Maja 2006 Autor Share Napisano 24 Maja 2006 Dzięki Co do wieku to nie jestem pewien, bo się nie znam na tłustoszach(to jest mój pierwszy). Jest to tłustosz z OBI, jest to jego prawdopodobnie pierwsze kwitnięcie. PS. Zaktualizowałem moją liste roślin. 15.06.2006 N.bellii - wkońcu wypuścił dzbanek Capensis 'Alba' rośnie jak na drożdzach i pożera, coraz większą ilość muszek owocówek 19.06.2006 U. Sandersonii kwitnie :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 19 Czerwca 2006 Share Napisano 19 Czerwca 2006 ładne:) pływacz świetny :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Roślinki śliczne, naprawde bardzo ładne. Ps. Matek prosze napisz mi na pm jak robisz ten efekt kolo- szarosc z gory dzieki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 11 Lipca 2006 Autor Share Napisano 11 Lipca 2006 Kolejna aktualizacja: S. 'Juthatip Soper' DM. 'Regular form' - reaktywacja po kwitnięciu S. 'Swaniana' S. Purpurea ssp. ? venosa czy purpurea, bo nigdy ich nie umiem odróżnić :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 bardzo ładne kapturnice szczegolnie podoba mi sie s. 'swaniana' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 Pływacze super wyglądają. :cool: Ciekawi mnie jak długo one tak kwitną i czy długo utrzymuje się kwiat ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 S. Purpurea ssp. ? venosa czy purpurea, bo nigdy ich nie umiem odróżnić :?: na 90% venosa, mam 2 purpurea i wyglądają inaczej, szczegolnie u venosy liście wpadają w 'brązowo-czerwoną purpurę' (jak ktos to sobie wyobrazi jest Bogiem) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 wyobraziłem to sobie :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek Napisano 16 Lipca 2006 Share Napisano 16 Lipca 2006 ja też :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Września 2006 Autor Share Napisano 13 Września 2006 Ja też potrafię to sobie wyobrazić a tak serio to nadszedł czas na ostatnie fotki pod koniec sezonu "słonecznego" Walka gigantów: No bugs zone: (p. x 'Weser') P. emarginata x weser: P. esseriana: P. 'florian': CDN. CD. D. burmanii: D. capilaris: Wałek: Miłego oglądania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 bardzo ladne rosliny, ile ogolnie ich masz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Witam ładnie roślinki no i nie ma jak to użytkować Photoshopa w konkretnym celu ... :-) (efekt szarości) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi