adamoon Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 super juthatip soper ona też z wawy? od kogo? carnisany? jak nie to w razie czego wymieniamy się pyłkiem za rok Btw, twoje juthatip też przy rozwijaniu liścia są białe? bo u mnie już białe pozostają.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 2 Września 2011 Autor Share Napisano 2 Września 2011 super juthatip soper ona też z wawy? od kogo? carnisany? jak nie to w razie czego wymieniamy się pyłkiem za rok Btw, twoje juthatip też przy rozwijaniu liścia są białe? bo u mnie już białe pozostają.. Nie z Warszawy, od Carnisany właśnie, ale już dość dawno temu kupiona. Tak, u mnie też na początku są białe. Dopiero po całkowitym rozwinięciu zaczynają łapać kolor. Kwestia ilości światła najprawdopodobniej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Piękne są takie duże "trąby" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 28 Września 2011 Autor Share Napisano 28 Września 2011 Sarracenia purpurea venosa Dionaea muscipula 'Microdent' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Super i tyle. Bo mój film to nie spełniony gniot. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Widzę że microdent ładnie podrósł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 20 Października 2011 Autor Share Napisano 20 Października 2011 Drosera binata var. dichotoma Dionea muscipula 'Bohemian Garnet' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 11 Listopada 2011 Autor Share Napisano 11 Listopada 2011 To ta sama 'Juthatip Soper', której zdjęcie wrzuciłem 02.09. Jako jedyna kapturnica nie myśli o zimowym odpoczynku - z każdym tygodniem wypuszcza nowe liście. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 Nepenthes 'Rebecca Soper' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Chłopiec? Przygotuj masę gazową Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 Żaden kwiat się jeszcze nie otworzył, więc nie wiem jaka to płeć. Jeśli chłopiec to serio aż tak śmierdzi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Drosera adelae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 konkretnie kwitnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Ekstra kwiatki widzę że obie naraz wypuściły... ...ale to chyba siostry, więc z nasion nici Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Owszem, siostry i to nie tylko z Queensland. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi