Sevillo Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) Masz "Jaws smiley" ?! Ładniutka. Za ile? Edytowane 24 Marca 2014 przez Sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Za ile? Fortepian i trzy badyle. (-: Tania nie jest, to nadal bardzo rzadki kultywar, a ładna będzie za miesiąc lub dwa. To dopiero pierwsze pułapki po zimowaniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Fortepianu i badyli nie widzę ale piękny uśmiech dostrzegłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Odrobinę rozkręcona wygląda tak: Dionaea muscipula 'Red Line' Dionaea muscipula 'Big Mouth' Dionaea muscipula 'Harmony'. Po zimowaniu zaczęła zmieniać stylówkę; rośnie typowo do góry. Jeśli aparat w trybie "auto" do sfotografowania muchołówki przestaje wybierać "macro", a zaczyna "pejzaż", to znaczy, że roślina dobrze rośnie. (; Sarracenie indoorowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Pierwsze dwie foty miazga , reszta roślin również. Ja jakoś nie mam szczęścia do mucholi - szczególnie tych z in vitro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Też mi się ta pierwsza najbardziej podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Ładna rozwinięta szczena . Chciałem sobie kupić 'Aliena' (dosyć podobna, ale... ty i tak wiesz ) na CPUKU, ale ktoś mi go już sprzątnął . O tą : https://www.flickr.com/photos/123989345@N07...in/photostream/ . Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Faktycznie pierwsze rewelacja, ale Harmony też super wgląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Odrobinę rozkręcona wygląda tak: No rozkręca się ale chyba ma trochę ciasno Ile średnicy ma ta mikro doniczka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Ile średnicy ma ta mikro doniczka? Nie jestem za bardzo uprawniony do odpowiedzi, ale jak dla mnie to kwestia perspektywy, doniczka jest duża, a pułapki ogromne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2014 Cieszy mnie, że się Wam podoba. (: Co do 'Aliena' to jest on podobno jeszcze bardziej problematyczny niż większość kultywarów z wysokiego levelu udziwnienia. (; Nie mam, ale słyszałem, że bardzo kapryśna muchołówka. Zgadza się, trochę ciasno tam już ma, będzie przesadzana, ale, jak słusznie zauważa nasz dzisiejszy jubilat, doniczka aż taka mikro nie jest. Nie wiem ile ma cm, nie piszę teraz z domu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 O kurcze to faktycznie ma ogromne pułapki, też myślałem, że to mała doniczka 5,5 cm. Jak będziesz w domu zmierz ile cm ma największa pułapka . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2014 W tej chwili chyba żadna pułapka nie ma więcej niż 4 cm, ale to dopiero początek sezonu, a jedną z "miękkich" cech 'Jaws Smiley' jest właśnie spora wielkość pułapek. Jak coś szczególnie dużego wypuści, wrzucę tu zdjęcie z miarą. (: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2014 Tymczasem zdjęcie, które powinno rozwiać ewentualne wątpliwości, co do zdolności łowieckich 'Cross Teeth' (nawet w przypadku liści o mocno "pokrzyżowanych" ząbkach). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porter Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Capensis widzę też coś złowił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi