BartekSz Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Witam. Chciałbym powiedzieć, że jestem strasznie zły na użytkownika, który sprzedał mi Muchołówkę Sawtooth i rzekomą Drosera binata var. multifida “Extrema”. Trzy razy pytałem się czy ta Binata to jest na pewno ta. Odpowiadał, że tak, tak, oczywiście! I co? I g... Okazało się, że to najzwyklejsza Dorsera Binata. Jeśli to właśnie czytasz, to możesz odetchnąć z ulgą, bo zapomniałem jaki masz nick, bo nabazgrałbym chętnie komentarz na Twoim profilu Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 (edytowane) A zanim zdecydowales sie to napisac doczytales ze binata var. multifida wytwarza takie liscie tylko w bardzo dobrych warunkach? u mnie obecnie tez dzieli sie jak zwykla binata. Jezeli nie zapewnisz jej odpowiednio duzo slonca nie licz ze podzieli sie nawet na 4 a co dopiero na 8 Edytowane 3 Października 2010 przez Twargor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 3 Października 2010 Autor Share Napisano 3 Października 2010 Ma dobre warunki. Wakacje spędziła w szklarni. Na parapecie jest doświetlana. Rośnie b.ładnie, ale dzielić się nie chce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi