Jockerus Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 To jest zdjęcie mojego najnowszego nabytku: muchołówki Dionaea muscipula "Red-green". Po otrzymaniu przesyłki byłem naprawdę mile zaskoczony. Roślina narazie rozwija się wspaniale. Postaram się zamieścić kolejne zdjęcie jak roślinka zaaklimatyzuje się do nowego stanowiska. Co sądzicie o mojej roślince? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Chyba coś ci sie pokręciło..... rosiczka red green :mrgreen: Ale roślinka zajefajna... full wypas :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jockerus Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Dzięki za uwagę. W pośpiechu odruchowo wypełniłem pole temat... :oops: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Przepieknie wybarwiona ta mucholowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 bardzo ładnie wybarwiona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardo Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Mnie też się podoba, super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 roslinka swietna super kolorki :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keriel Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Świetna (te k), z chęcią zobacze jak bedzie wygladać po aklimatyzacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 wygląda jak ociekająca krwią :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcik Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Piękna,moja,zakupiona tydzien temu nie jest taka ladna :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Ładne te kolory takie krwiste :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 PiĘkNa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onufry Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Bardzo ładna, może moja kiedyś podobnie będzie wyglądała. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 boska, zastanawiam sie nad jej kupnem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 piękna a te kolory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi