Pep3k Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Mam pytanie, czy zdjęcie jest od razu zrobione po otrzymaniu przesyłki?? Jaki to jest rozmiar?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jockerus Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Zdjęcie było wykonane w kilka godzin po otrzymaniu przesyłki. Roślina jest rozmiaru XL. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Sliczności!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Pieknie wybarwiona jest twoja mucholowka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jockerus Napisano 1 Maja 2006 Autor Share Napisano 1 Maja 2006 Zamieszczam zaktualizowane zdjęcie mojej muchołówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 rewelacja, nic dodać nic ująć, ile cm mają pułapki ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jockerus Napisano 1 Maja 2006 Autor Share Napisano 1 Maja 2006 Pułapki mają 2,5 cm długości. Głębokości nie odważę się zmierzyć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 W jakich warunkach ja trzymasz ze jest tak pieknie wybarwiona? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 Red-greeny sa trzymane w pelnym sloncu i wszystkie sa teraz tak ladnie wybarwione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes_90 Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 zazdroszcze Ci takiej muchołowki p.s ma ktos moze odstąpic mi muchołowkę która zaczyna rosnąć z odnużki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi