KamilÓś Napisano 22 Kwietnia 2006 Share Napisano 22 Kwietnia 2006 napewno nie spatulata, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardo Napisano 22 Kwietnia 2006 Share Napisano 22 Kwietnia 2006 Mi to wygląda na: 1) spatulata OR 2) capillaris Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greho Napisano 22 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisałem że jest to aliciae bo taką własnie roslinke zamawiałem ale mi też to nie wyglada na alicje... hmm okaże sie jak troche podrośnie P.S temat chyba zmienie na "Moje wszystkie rośliny" bo jak bede mial czas to dorzuce jeszcze pare fotek reszty roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 22 Kwietnia 2006 Share Napisano 22 Kwietnia 2006 Bardzo ladne roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 ta roślinka przedstawiona przez Greha jako alicja to chyba młoda jeszcze nie wybarwiona spatulata... Tak mi się wydaje.. no ale alicea to na pewno nie jest.. albo capillaris Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 powiem ci tak masz kolo szczęście (troche jak ja bo dostałem allred zamiast zwykłej capensis) zamiast aliciae masz cocucalis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greho Napisano 7 Maja 2006 Autor Share Napisano 7 Maja 2006 powiem ci tak masz kolo szczęście (troche jak ja bo dostałem allred zamiast zwykłej capensis) zamiast aliciae masz cocucalis Wg mnie to nie jest Drosera coccicaulis... Wlasciwie to nie mam pojecia co to za roślina... Mógłby ją ktos zidentyfikowac? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 7 Maja 2006 Share Napisano 7 Maja 2006 ja jednak nadal będe sie upierał nad cocucalis Kolega ma taką Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi