Skocz do zawartości

Co u Tomka się ostało

Tom

Rekomendowane odpowiedzi

Dzbanecznikowi letnie upały dobrze zrobiły , był wtedy w dużym słoiku , w niem trochę keramzytu -pre co ładnie wydzbankował , ale na zimę [jak o to się już działo] dzbanki traci ...

2v3koav.jpg

U.gibba - ziele niezniszczalne . Rośnie we wszystkich akwariach [od największego litraża GH= 16/12/7/? *d], w tych , co pływają przy tafli zrósł się z wgłębką [i w jednym baniaku glonami] . W planach zrobienie mu małego akwaryjka [nawet kilku , ale na razie ciii okej ], w którym będzie rósł sam ^_^

wgs4yr.jpg

W planach jakieś pływacze [znalazłem fajną ofertę ale mama się nie chce wysłać przelewu ... <_< ], ale w środę mam w planach po 4 lekcjach [potem jakiś zespół ma być , podobno Hany Montany piosenki śpiewają , więc na nic im jestem potrzebny :rotfl: ] . Może upoluję jakąś kapturniczkę [ale czy nie za późno już na takie zakupy? ] czy coś innego [w co wątpię , po pewnie zastanę doniczki z suchą ziemią ]

Uuu...Ale to jest dział na zdjęcia , a ja się trochu rozpisałem ...Więc dam jeszcze zdjęcia takk

2n7hwz.jpg

2lc33pg.jpg

Może na razie starczy ....

Edit: Nie wiem czego pierwsze zdjęcie na boku , ale dzisiaj zrobię nowe ;)

Edytowane przez Tom
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.