Tom Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 (edytowane) Dzbanecznikowi letnie upały dobrze zrobiły , był wtedy w dużym słoiku , w niem trochę keramzytu -pre co ładnie wydzbankował , ale na zimę [jak o to się już działo] dzbanki traci ... U.gibba - ziele niezniszczalne . Rośnie we wszystkich akwariach [od największego litraża GH= 16/12/7/? *d], w tych , co pływają przy tafli zrósł się z wgłębką [i w jednym baniaku glonami] . W planach zrobienie mu małego akwaryjka [nawet kilku , ale na razie ciii ], w którym będzie rósł sam W planach jakieś pływacze [znalazłem fajną ofertę ale mama się nie chce wysłać przelewu ... ], ale w środę mam w planach po 4 lekcjach [potem jakiś zespół ma być , podobno Hany Montany piosenki śpiewają , więc na nic im jestem potrzebny ] . Może upoluję jakąś kapturniczkę [ale czy nie za późno już na takie zakupy? ] czy coś innego [w co wątpię , po pewnie zastanę doniczki z suchą ziemią ] Uuu...Ale to jest dział na zdjęcia , a ja się trochu rozpisałem ...Więc dam jeszcze zdjęcia Może na razie starczy .... Edit: Nie wiem czego pierwsze zdjęcie na boku , ale dzisiaj zrobię nowe Edytowane 11 Października 2010 przez Tom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 Zdjęcie proste . I to , co wczoraj skleiłam pod pływacza : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi