Diron Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Dzisiaj zakupiłem kapturnice! Proszę o jej identyfikacje,oraz Mam takie pytanie: Czy za 8 zł opłacało się ją kupić! Oto jej Zdjecia: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 raczej x chelsoni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Też tak myśle albo jakas hybryda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 nie sądzę, żeby to było chelsonii, raczej kolejna trudna do identyfikacji hybryda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diron Napisano 13 Października 2010 Autor Share Napisano 13 Października 2010 Ale wydaje mi się że to jakiaś krzyżówka S.purpurea?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Diron napisał: Ale wydaje mi się że to jakiaś krzyżówka S.purpurea?! Tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Też byłbym zdania, że to hybryda i również mi się wydaje, że zidentyfikować jej się Nam nie uda. Na pewno ma coś wspólnego z S.Purpurea. Za 8zł było warto. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Te wybarwione kaptury wygladaja w 100% jak x chelsoni ale te zielone nowe to zwatpilem zpewnoscia jaka hybryda nei do zidentyfikowania jak napisal BartekSz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi