Keriel Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Dużo ludzi robi fotki roślinkom, ale może macie jakieś zdjecia które przedstawiaja inne tematy i sa dla was wyjatkowe. Zapraszam do publikowania swoich fotek. Ja sam jak przebiore moje to kilka zamieszcze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Mój tata jest fotografem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 moje fotki http://www.klusek.luzik.org <<-- to zdjecie te moje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja robie zdjęcia lustrzankami starymi... Tylko i wyłącznie czarno-białe.... Dlatego nie mam jak wrzucić ich tutaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keriel Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Narobiłem dużo fotek i sam nie wiedziałem które pokazać. Wybrałem kilka ciekawszych. Zdjecia róźnej tematyki. -->Moje Fotki<-- Oli C-765 UZ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Fajny ten człowiek :: :: :: Ja tych zdjęc mam b. dużo. Zdjęcie rośliny której dałem to Averrhoa carambola. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja pokaże trochę fotek z mojej "wycieczki" do Wietnamu, niestety był to wyjazd służbowy a nie turystyczny ale i tak udało sie pozwiedzać trochę ciekawych miejsc Na początek brama w Uniwersytecie Literatury z XI w. o tyle istotna że jest symbolem stolicy Hanoi i ogólnie symbolem Wietnamu, znajduje się na ich banknotach, monetach i praktycznie wszystkich innych rzeczach poniżej fotka wdzianka w jakim "wykładali" w dawnych czasach "profesorowie " na następnej fotce widać typową ulice w Hanoi, tam praktycznie wszędzie stoją "motobajki", które zresztą w obecnej chwili totalnie wyparły poprzedni środek transportu, czyli rower. żeby zrobić fotke roweru z ładunkiem musiałem wybrać sie do muzeum etnograficznego Hanoi słynie również z tego że jest miastem 100 pagód, poniżej jedna z nich, odpowiednik naszej "chatki na kurzej nóżce" Teraz trochę zdjęć z wycieczki do rejonu zwanego "perfume pagoda". Jechaliśmy autostradą na której można się rozpędzić do zawrotnej szybkości 70km/h po zjeździe z autostrady na główna drogę napotkaliśmy młockarnie ryżu. wejście do pagody zawsze zaczyna się bramą: następnie było coś co bym nazwał dzwonnicą: dalej groźny strażnik pagody i wreszcie wnętrze samej pagody Druga pagoda znajdowała się we wnętrzu jaskini ale jak dla mnie wszystkie te pagody były podobne, ale za to sama jaskinia okazała się ciekawa i było troszkę widoków Następnie udało mi się odwiedzić park narodowy i poniżej kilka zdjęć: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keriel Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Rozbroił mnie ten rower Fajnie masz skoro masz takie wyjazdy służbowe, tylko pozazdrościć. Dzieki za wycieczke fotograficzna po Wietnamie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Bugtraps: to gdzie Ty pracujesz?? :shock: Nie powiem, zdjęcia naprawdę super.... Też chciałbym się kiedyś doczekać takiej wycieczki.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Kwietnia 2006 Share Napisano 21 Kwietnia 2006 Jak już pisłałem, mój tata jest fotografem. Niedawno jego kolega kupił profesjonalny aparat fotograficzny za (uwaga) 22 500 PLN :!: Za taką sumę, to ja kupiłbym dobrego kompa :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keriel Napisano 21 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2006 Może i tak ale skoro to jego praca to może taki wydatek sie zwróci. To jak z samochodami. Ludzie używaja zwykłych, a rajdowcy wala kase na takie wypasione. Ja uzywam takiego aparatu bo taki mi styknie. Poza tym nie mam takich umiejetności. Dobry fotograf zrobi dobre zdjecia słabszym aparatem. A kiepski fotograf może mieć sprzet za kilkanaście tysiakow i tak nie zrobi rewelki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 21 Kwietnia 2006 Share Napisano 21 Kwietnia 2006 Jak już pisłałem, mój tata jest fotografem. Niedawno jego kolega kupił profesjonalny aparat fotograficzny za (uwaga) 22 500 PLN :!: Za taką sumę, to ja kupiłbym dobrego kompa :cool: Ale on co fotografuje?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Kwietnia 2006 Share Napisano 21 Kwietnia 2006 Zawodowy fotograf i filmowiec :neutral: Kasy ma jak lodu za zwykły ślub :!: Ostatnio robił ślub od piłkarza GKS Katowice :!: W studio ma 4 kompy po 2gb ram na każdym, on to ma życie :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keriel Napisano 21 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2006 Coś czułem ze śluby itp To pożywka dla tego rodzaju fachu. Na takich imprezach zarabiaja kase, a po wszystkim robia jakieś artystyczne fotki dla siebie lub mniejszego grona. Jak różnego rodzaju kapele Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 22 Kwietnia 2006 Share Napisano 22 Kwietnia 2006 Zawodowy fotograf i filmowiec :neutral: Kasy ma jak lodu za zwykły ślub :!: Ostatnio robił ślub od piłkarza GKS Katowice :!: W studio ma 4 kompy po 2gb ram na każdym, on to ma życie :shock: a mój kumpel zarządza serwerami internetowymi ściąga filmy 700 megowe w 3 min + do całego interesu ma 3 puszki canon 5D + 2 obiektywy 70-200 2.8, 3 stałki 85, 1.2 + inne mniej znaczace obiektywy + psa haski koloru kremowego bo sie skrzyżował z labradorem o ogólnie więcej kasy niż lodu - banan po maksie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi