Heimdall Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Powie mi ktoś, albo da link, jak wsadzić fotki (4) na forum? Z góry dzięki :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keriel Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Na przykład: zółta żabka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Dzięki, już wiem :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek558 Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 to ja też sie pochwale zdjęcia błyskawic to na zrobionych ok 300 zdjęć (oczywiście cyfrówką) złapałem jakieś 5! [/size ps sorka za ten rozmiar ale nie wiedziałem jak zrobić miniaturke! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Macwolx to z tych wszystkich postów wnioskuje ze twoj tato to bugstrap tez bym chcial tate ktory interesuje sie roslinkami owadozernymi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 no chyba nie on mieszka w mojej mieścinie a bugstraps jest z Gdańska D: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 No właśsnie niemoge zaczajic o co chodzi z tych postów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 heh mój syna ma niecałe dwa lata więc byłby mały problem żeby napisał coś na forum ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Ale ucz go o roślinkach niechłopaka się zapasjonuje :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 jak na razie umie powiedzieć muchołówka i rosiczka innych nazw roślin nie zna ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 to były pierwsze słowa jakie wypowiedział? hehe żart Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 8 Maja 2006 Share Napisano 8 Maja 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 20 Maja 2006 Share Napisano 20 Maja 2006 Wiosenne fotki: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 20 Maja 2006 Share Napisano 20 Maja 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 20 Maja 2006 Share Napisano 20 Maja 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi