Mangusta Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 robiona w domowaych warunkach fotka otrzymanej przeze mnie substancji pochodzenia naturalnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$zp!3G Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 yyy. no dobra.. a dokładniej? co to jest ?;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 nie wiem, czy nazwa systematyczna cos ci powie, jest troszkę skomplikowana. macierzysty związek, kwas oleanolowy, jest obecny np. w jemiole. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 a do czego to służy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 badania biologiczne wykazały liczne własciwości lecznicze kwasu oleanolowego, ale o ile się orientuję, nie jest on jeszcze składnikiem leków, przynajmniej dopuszczonych do sprzedaży. Nad moimi substancjami, wywodzacymi się od tego kwasu, tez dopiero trwaja badania, ale spodziewamy sie własciwości m.in. przeciwwirusowych, hepatoochronnych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 super może bedzie z tego nowa generacja leków :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 28 Maja 2006 Share Napisano 28 Maja 2006 Motyl Pająk Muchy Niebo Niebo Niebo Zaćmienie słońca Drzewa Ważka Pszczoła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 29 Maja 2006 Share Napisano 29 Maja 2006 piękne zdięcia :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 31 Maja 2006 Share Napisano 31 Maja 2006 nie wiem czy te zdjecia tuataj pasują, ale po części chyba jest to fotografia artystyczna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 31 Maja 2006 Share Napisano 31 Maja 2006 co do zdjeci to sa kozak badania biologiczne wykazały liczne własciwości lecznicze kwasu oleanolowego (...) farmakogniozja sie kłania http://66.249.93.104/search?q=cache:02fgWY...pl&client=opera Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 4 Czerwca 2006 Share Napisano 4 Czerwca 2006 zgadza sie, w hyzopie kwas oleanolowy tez jest. I jeszcze w nagietku, żeń-szeniu, bluszczu, szałwii, chmielu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 9 Czerwca 2006 Share Napisano 9 Czerwca 2006 Odpicowane w dniu dzisiejszym moje oczko wodne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 9 Czerwca 2006 Share Napisano 9 Czerwca 2006 czemu tam nie widze owadożerów :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Witam.Może nie jestem świetny w fotografi,ale czasami mi coś wyjdzie.Przejrzałem troche moje zdjęcia i to znalazłem.Jak oceniacie ? Pozdro,Miki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi