DSArtur Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Ja też mam oczko wodne ale takie większe, przez środek przechodzi drewniany mostek i właśnie też myślałem żeby coś tam posadzić np. capenis może macie jakieś propozycje ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Ja mam propozycję taką ,a żebyś w tym twoim oczku wodnym utopił swoją głupotę.Chyba do tego by Ci się najbardziej przydało... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Ja mam propozycję taką ,a żebyś w tym twoim oczku wodnym utopił swoją głupotę.Chyba do tego by Ci się najbardziej przydało... następny zbuntowany nastolatek, autobusami nie może jezdzić (winda pewnie też), a taki wyszczekany; jestem ciekawy jak sie zachowuje jak stanie w oko oko z dorosłym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 ludzie śmiejcie się: http://www.nepenti.pl/forum/viewtopic.php?...484f6e0e3#16701 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 Ja mam propozycję taką ,a żebyś w tym twoim oczku wodnym utopił swoją głupotę.Chyba do tego by Ci się najbardziej przydało... Uważaj co robisz na forum DzieciaQ. Dzwie się temu że mimo że nie potrafisz korzystać z forum to wprowadzasz w nie chaos. Przeczytaj zasady korzystania z forum i regulamin. Gdyby to odenie zależało dostałbyś solidne ostrzeżenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 Dobra sorry troche mnie poniosło...,ale nie bez powodu... Pozdro,Miki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 ee ja nie widze powodu ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 co to jest?? Świetna fota... :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 To jest jadące auto moj wujek tez mi pokazywał ale 3 rozne rodzaju zdjecia (zwyczajne, zrobione takie jak tu i torioszke "wolniejsze") podoba mi sie to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Foto robione przy wykorzystaniu długiego czasu naświetlania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 ciemne ale to był mój "pierwszy raz" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Ja mam propozycję taką ,a żebyś w tym twoim oczku wodnym utopił swoją głupotę.Chyba do tego by Ci się najbardziej przydało... jak bym dorwał takiego i szczelił ci szczeniaku to byś zobaczył :evil: :evil: :evil: wiem offtopy wale to moze jakies propozycje macie ?? ciekawe czy by plywacz przezył ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 też się zastanawiałem nad wstawieniem jakiś roślinek. Jak widać na fotce którą dałem ostatnio w oczku jest nawet takie specjalne płytkie miejsce. Co o tym myślicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nehemiah Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 Na początku swojej przygody z aparatem cykałem zdjecie Nikonem Coolpixem SQ, który swoją drogą polecenia godny nie jest. Do czasu aż, roztrzaskał się na skrzyżowaniu wypadając mi z kieszeni. Zaopatrzony jestem teraz w Minolte Z6, która bardzo obie chwale, gdyż mozna z niej wyciągnąć super zdjęcia. Fotki robione przeze mnie można znaleźć tu www.nehemiah.photoblog.pl. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi