neo_constantine Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 To i ja zamieszczę jakąś fotkę Zdjęcie przedstawia mojego pieska ... nie jest to zdjęcie wykonane profesjonalnie ale najgorzej nie wygląda. Zdjęcie Odiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 To i ja zamieszczę jakąś fotkę Zdjęcie przedstawia mojego pieska ... nie jest to zdjęcie wykonane profesjonalnie ale najgorzej nie wygląda.Zdjęcie Odiego lubie te pieski bo nie gubią sierści - ale nerwusy z nich niesłychane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 17 Czerwca 2006 Share Napisano 17 Czerwca 2006 To ja przedstawie zdjęcie mojego pupila : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 Jestem członkiem Grupy Ratownictwa i Łacznosci AmRat obstawiamy masowe imprezy i własnie jestemy po off-roadzie (rajd samochodów terenowych) moze kogos fotki zainteresują bo są ciekwe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 Ja za to uwielbiam przerabiac zdjecia :mrgreen: 4 z moich ekesperymentów (wg mnie najlepsze z moich grafik) memory of mai long way beautiful one all the beuty oceńcie sami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 22 Czerwca 2006 Share Napisano 22 Czerwca 2006 Kwitnący kaktus mojej mamy. Wie ktoś jaki to gatunek :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 nie wiem co to jest, ale kwitnie cudownie !!!! oj, bo przeprosze kaktusy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelip Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 to akurat nie jest kaktus tylko sukulent z gatunku Caralluma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelip Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 oj przepraszaj przepraszaj to kilka roślin z mojej kolekcji cały albym jest tutaj http://lipesek.fotosik.pl/albumy/22556.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 26 Czerwca 2006 Share Napisano 26 Czerwca 2006 no to fotka z rajdu wawelskiego... Robert Kubica jedzie zerówką :mrgreen: (wpadł wcześniej do rowu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 26 Czerwca 2006 Share Napisano 26 Czerwca 2006 nie moge się doczekać nowe matóweczki wtedy was zbombarduje zdjęciami makro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 Tunel średnicowy w Warszawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 jutro rajd wawelski... znowu zapełnię kompletnie dysk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi