GaGacek Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 zakochałem się w makrofotografii żadnego kadrowania po prostu jestem zachwycony, zdjęcie robione żadnym nowoczesnym obiektywem - M42 Jupiter 9 radziecka myśl techniczna jest najlepsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 brawo gacek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 GaGacek, mam takie pytanko co to za napis w prawym dolnym rogu :?: :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 "Zły dotyk" - podpis autora zdjęcia, czyli GaGacka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 to sorki nie wiedziaem ze tak zdiecia podpisuje zwracam honor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 ludziska kradną zdjęcia dlatego sie je podpisuje, także z powodu kradzieży zmniejsza się też rozdzielczość zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmandi Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 GaGacek to nie synogarlica tylko gołąb grzywacz; piekne zdjęcia robisz :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 GaGacek to nie synogarlica tylko gołąb grzywacz; piekne zdjęcia robisz :smile: dzięki za poprawkę zdjęcia jak zdjęcia, bawię się fotografią i takie cuda mi wychodzą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 a ja tez umim zdjecia robic! ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szajba Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 hmm niewiem jak wkleic zdj w wiadomosc;/ pomocy!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 Ja nie umim ale próbuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 to teraz ja :smile: od razu mówie, że nie są to profesjonalne zdjęcia, foty są z niemieckich lasów :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 ....i kolejne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 22 Lipca 2006 Share Napisano 22 Lipca 2006 shnikers24 postaraj sie nie używać flesza, statyw sobie zakup zobaczysz ze zdjęcia z naturalnym światłem sa o wiele przyjemniejsze nie wydaje Ci się ze ten pomarańczowy ślimak i huba są jakieś takie nijakie (przez flesza) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi