Ewcik Napisano 22 Lipca 2006 Share Napisano 22 Lipca 2006 To moze nie jest technicznie super-zdjęcie, ale ujęcie przyznajcie, ze sie udało :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 22 Lipca 2006 Share Napisano 22 Lipca 2006 GaGacek wiem o co Ci chodzi, ale gdyby nie flesz to na tych zdjęciach by nic nie było widać w tym lesie było strasznie ciemno jak na porę dnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nativ Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 to ja tez sie pochwale foto .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ryve Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 no to i ja moze cos wrzuce w tym prastarym watku 1. tak wisla plynie na tarchominie: 2. a to zrobione gdzies na szlaku tatarskim na podlasiu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 ryve mówiłem, że kozak jesteś ,szacuneczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 ryve co to za filtr IR - fotki kozak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Nie znam sie na fotografi, pstrykam dla zabawy. Różyczki na moim ogródku I wiśnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sintawati Napisano 14 Września 2006 Share Napisano 14 Września 2006 GaGacek skoro Ryve Ci nie odpisał to ja to zrobię - filtr IR to filtr podczerwieni (infra-red). Pozdrowienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 GaGacek skoro Ryve Ci nie odpisał to ja to zrobię - filtr IR to filtr podczerwieni (infra-red). Pozdrowienia super, bo to wiem, a czy możesz mi powiedzieć czy to Hoya czy może hand made http://www.canon-board.info/showpost.php?p...amp;postcount=1 a może wyjęty filtr IR z matrycy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Przesukałem forum i nie znalazłem tematu w ktorym mogł bym sie podzielic z wami owocami mojej pracy wiec zalozylem nowy temat ;] Czekam na wasze opinie 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. Troszke sie tego uzbierało. Wybrałem najładniejsze jakie zrobilem ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmandi Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 super - jestem pod wrażeniem :blink: jakim sprzętem to robiłeś ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Kuba, słabo szukałeś. Twój temat zostaje dołączony. A fotki ciekawe, inne spojrzenie na przedmioty, z którymi spotykamy się na co dzień. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Mariusz dzieki bardzo ;] A foto robione są Olympusem SP-350 na makro i mikro ;] Może ktoś odgadnie co jest na zdjęciach 1. 4. 11. 13. 16. 17. 18. 20. 21. 27(trudne ) Powodzenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlos10 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 1 - liść bez blaszki liściowej czy jak to sie tam nazywa ?? 4 - haft krzyżykowy 11 - zegarek taki świecący a właściwie budzik (ja mam od ruskich) 13 - to samo co na fotografii 1 ?? 16 - haczyk wbity w na wpoł obranej mandarynce/pomarańczy ?? 17 - to samo co 16 18 - to samo co 16 i 17 20 - gniazdo byćmożę ze starszego kompa ?? :/ 21 - taki suwak z szuflady 27 - krople wody lub ewentualnie jakiegoś kleju ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Bardzo ciekawe fotki! Tak jak napisał Mariusz - inne spojrzenie na codzienne przedmioty. umiesz dostrzec niezwykłość w zwykłym przedmiocie a co w nagrode za odgadnięcie? ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi