Kuba Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 na 11 jest zegarek z kuchenki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlos10 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 a reszte zgadłem ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 19,28 - najbardziej mi się podobają. A najbardziej ujęcie tych nitek w ruchu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1929_piec Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 22 gniazdko od modemu, albo od karty sieciowej... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 1 - liść taki do dekoracji za kawałkiem siatki 4 - haft krzyżykowy smile.gif 11 - zegarek na kuchence 13 - liść z nożem 16 - wykrzywiona igła z maszyny do szycia 17 - to samo co 16 18 - to samo co 16 i 17 20 - gniazdo od pedała maszyny do szycia 21 - prowadnica szuflady 27 - krople płynu do naczyń Riv a o którą dokładniej chodzi bo jeżeli to ta ze stopką i nićmi to ja tylko tak zawinąłem nić na stopke i zrobiłem fotke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 no calkiem calkiem te foty ale troche maly obszar ostrosci na niektorych.. moze wieczorkiem wrzuce swoje zdjecia makro robione nikonem d70 z obiektywem do makro( krople wody na plytach itp).. zdjecia dodatkowo obrabiam i otrzymuje ostrosc prawie na calym ekranie.. foty takie jak ty wychodza na 2gim moim aparacie- fuji s5500 na funkcji makro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 No niestety na taki apatrat mnie nie stac Mój wuj ekstra zdjecia robi nikonem ale jakim nie wiem moze sie w poniedzialek dowiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 nie no jak na Olympusa SP-350 to niezle.. akurat nie mam zadnych fotek makro na kompie.. teraz wrzucam ptaszka ktory towazyszyl mi kiedys w pewnej restauracji przy jedzieniu.. fota robiona fuji s5500.. niedlugo bedzie sesja makro moich roslinek jak tylko wybudze je z zimowania wiec na pewno cos wrzuce.. http://images20.fotosik.pl/60/3c9cc363d986eb2dmed.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 ptaszek pierwsza klasa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 mam jeszcze kilka fotek fajnych ale to raczej budynki itp.. nic z przyrody.. reszte mam gdzies na plytach wiec jak cos znajde to odrazu wrzuce.. ale mysle ze i tak z roslinkami wyjda najlepsze bo jeszcze nie robilem.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi